Norske Erotiske Noveller

..

Store deilige pupper digre pupper

16.06.2017 Naken russejenter 0

store deilige pupper digre pupper

Advent er snart over og jula står for døra. Det er på tide å ringe jula inn. Med det man måtte ha av bjeller og klokker…. Uansett — vi vil gjerne benytte anledningen til å ønske dere og deres kjæreste ei riktig god og fredfylt jul. Dessuten håper vi at dere har vært snille, slik at det vanker besøk fra nissen, og ikke minst at dere får mange og flotte gaver. Forresten — vi håper selvfølgelig at dere ikke BARE har vært snille ihvertfall ikke på soverommet , slik at noen av gavene kanskje har et snev av erotikk.

For å sette dere i sexy julestemning kan du her se et innslag hvor det er digre bjeller som klinger. Og sånn er det også med det nye året. Kun få dager, og vips så er det Derfor sier vi i samme sleng: Og vi håper at varter opp med flust av erotiske nyheter, opplevelser og åpenbaringer, slik at vi har noe å skrive om, informere om og underholde dere med.

Store pupper — det er det utallige menn som drømmer om. Men også mange damer ønsker å bli mer brystfagre. Jeg sammenligner det med frisyre! Bør det være viktig for meg om dama mi er sammen med meg pga. Kan man ikke akseptere at kriteriene varierer fra person til person og heller prøve å ikke være så nedlatende mot de som faktisk har andre preferanser enn en selv? Det er menn som deg som gjør at kvinner feilaktig danner seg oppfatninger om at menn bare tenker på én ting.

Om du mener at din fetisj bør gå foran din kjærestes helse da er du i tillegg utrolig egoistisk. Du trenger muligens litt terapi. Liker barmfagre damer jeg og. Hvis vi ser på dama de, så har hun store problemer, ja. Det er et vanskelig spørsmål som du stiller oss. På den ene siden liker du hennes topptunge fordeler, og på den andre så lider hun. Vanskelig å si om det er brystene som gjør at hun har de plagene.

Kan være stress, feil kroppsstilling, skammer hun seg over barmen sin? Dama mi, som er totalt flatbrystet er også plaget med ryggen enda hennes er små, og din dame har svære. Kanskje det har noe med at hun bruker feil type bh. Trenger hun større skåler, bredere remer, eller sklir bh'en hennes? Aller først så synes jeg at hun må få brystholderen spesiallaget av fabrikk. Før det må det selvfølgelig måles, og det gjøres best hos en proff forhandler av brystholdere.

Du kunne ha betalt for det. Jenter setter pris på sånt. Hvis problemene fortsetter som så sånt, er det sikkert best å gå til en kvinnelig lege eller en mannlig ekspert. Uansett hva du velger å gjøre, så ønsker jeg deg lykke til videre. S Jeg er temmelig puppefiksert, også. Vennlig hilsen fra tse-tse fluen. Det er faktisk ikke så vanskelig å si om det er puppene hennes som forårsaker plagene Du aner heller ingenting om hvordan er det å måtte gå i stygt spesiallaget undertøy fordi puppene dine er for store til å kjøpe det sexy undertøyet som henger i butikkene og som du drømmer om å ha på deg, bare fordi det stygge spesiallagede er det eneste som går Du vet ingeting om hvor mange klær som ikke passer, fordi de færreste har en sånn kroppsform At dama di har vondt i ryggen kan være forårsaket av noe annet, i og med at det finnes flere grunner til at folk for vondt i ryggen.

Til og med menn får vondt i ryggene, og det er vel neppe de store puppene som forårsaker det heller?! Faktum er at for store pupper kan være særdeles plagsomt for dem som må gå rundt med dem det kan være snakk om noen ekstra kilo der, vet du , og om en jente har lyst til å gjøre noe med det, så bør hun respekteres for det valget. Det er hennes livskvalitet som skal forbedres, og om det samtidig gjør at kjæresten hennes synes mindre om henne, vel, hadde det vært meg kunne han bare dratt.

Det er helt greit at gutter elsker pupper, men de må respektere meg og min mening først og fremst. Du må gi henne råd å støtte så lenge dere er sammen. Selvfølgelig må hun vurdere brystreduksjon hvis hun har problemer med store bryster og det går utover ryggen. Du må fortelle og vise henne hvor mye hun betyr for deg,uansett hvor store bryster hun har. Nei,du er ikke syk i hode. Jeg tror mange menn er glad i brystene til damer,men tror det er lurt å fokusere på andre ting også.

Så du tar oppmerksomheten bort fra brystene. Jenter liker at du tar de på baken. Stå på så vil dere få det bra sammen i lang tid. Du er selvsagt ikke syk, men har en meget sterk puppe-fetisj. Du har vel vært lenge nok sammen med henne nå til at du er like glad i henne selv om hun reduserer puppene selv om du nok finner henne seksuelt mindre attraktiv. Hun vurderer jo ikke brystreduksjon for moro skyld. Hvis hun har store plager med det bør du akseptere at hun reduserer puppene.

VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker? Hva liker dere gutter best? Store eller små pupper? Har inntrykk av at det er veldig populært med store fra porno og glamour-bransjen , men noen av de guttene jeg har pratet med sier at det blir for mye, og at små pupper er bedre og ser penere ut.

Liker godt små pupper jeg. Store pupper blir jævlig fort stygge og hengende når jenta runder Bedre med små da. Det må hvertfall ikke være plastpupper. Brothers and sisters are natural enemies. Like Englishmen and Scots. Or Welshmen and Scots. Or Japanese and Scots. Or Scots and other Scots. Damn Scots, they ruined Scotland! Puppene må passe til jenta. Nå er det nå slik at dersom man liker jenta, så blir også puppene og resten av kroppen fin også. Om hu har aldri så fin kropp, så hjelper det pokker så lite dersom hu er helt feil type jente for meg.

Er ikke særlig herlig med store pupper som henger ned som knebeskyttere uten bh. Faste pupper er tingen, store eller små. Men slike som bare er en liten opphøyning, der man knapt leggger merke til der, er ikke fint. Men jeg tror de fleste liker best store pupper, men bryr seg ikke så stort om det.

Det er ikke værdens undergang med mindre pupper. For større pupper Mvh Moffe. Proporsjoner er viktigere enn størrelse for min del, men hvis jeg må nevne en størrelse så vil jeg si at B-C er passe. Jeg kjenner ei med G-cup, og det er ikke heeelt min greie for å si det sånn.

Den minste størrelsen jeg føler jeg kan godta, er pupper i størrelse E. Går jeg for noe mindre..

Forresten — vi håper selvfølgelig at dere ikke BARE har vært snille ihvertfall ikke på soverommet , slik at noen av gavene kanskje har et snev av erotikk. For å sette dere i sexy julestemning kan du her se et innslag hvor det er digre bjeller som klinger. Og sånn er det også med det nye året. Kun få dager, og vips så er det Derfor sier vi i samme sleng: Og vi håper at varter opp med flust av erotiske nyheter, opplevelser og åpenbaringer, slik at vi har noe å skrive om, informere om og underholde dere med.

Store pupper — det er det utallige menn som drømmer om. Men også mange damer ønsker å bli mer brystfagre. Jeg sammenligner det med frisyre! Jo, det er sånn med damer: Har de naturlig krøllete hår, så står de i timesvis foran speilet med rettetang, og er misunnelig på alle med glatt hår. De som har glatt hår bruker volumsjampo og går ikke ut av huset før de har jobbet litt med å få en fyldigere frisyre ved hjelp av krølltang, eller i det minste en kjapp tupering.

Man ønsker altså det man fra naturens side ikke har, heller enn å gjøre det beste ut av det man har fått utdelt. Med pupper er det akkurat det samme. Store pupper er ikke noe must for meg iallefall. Så lenge det ser og føles bra ut spiller ikke størrelse noen rolle. Hadde sex med ei jente i sommer. Hun var 27 år og jeg er sikker på at puppene hennes var 40 cm lange hvis hun sto fremoverbøyd og tyngdekraften gjorde jobben sin. Lå hun på rygg var de omtrent 3 cm høye. Jeg har vokst opp med den samme propagandaen om at kvinner er så mye mer følsomme, har så mange flere erogene soner, osv, mens menn er så enkle og har bare én erogen sone - og det er bare bullshit alt sammen.

Vi menn er like kompliserte emosjonelt sett som kvinner er, og vi har i like stor grad erogene soner over hele kroppen. Det er bare det at noen må gjøre oss oppmerksomme på det, vise oss det.

Så lenge både menn og kvinner blir opplært til å tro at menn ikke har andre erogene soner enn i skrittet, så oppdager man det ikke heller. All forskning på kjønn, sex, følelser etc i moderne tid har hatt en sterk tendens til å fokusere utelukkende på kvinner, mye fordi det stort sett er kvinner som har stått for disse undersøkelsene, og i mangel av bedre vitende har de gått ut fra at menn ikke har følelser på samme måte som kvinner har skjønt det har vi såvisst , at menn ikke har en kjønnsrolle å forholde seg til hvilket vi absolutt har og alltid har hatt , at vi i motsetning til kvinner fungerer nærmest som seksuelle maskiner noe vi på ingen måte gjør , osv.

Det er i ferd med å skje noe på denne forskningsfronten, men det tar sin tid. For meg er det der gammelt nytt, og utdatert info. Vi mennesker er ikke noe annet enn menn og kvinner, og uten det ene kjønn ville det være meningsløst å være det andre. Og da ville det bli meningsløst å være menneske. Å være kvinne villle miste all sin mening om det ikke var for menn, og omvendt. Men som nazistene i sin selverklærte uovertruffenhet fant ut at jøder og annet pakk ikke var nødvendige, har den moderne kvinne- og kjønnsforskningen funnet ut at menn er overflødige selv om ingen i det siste har foreslått tilsvarende aksjoner for å "løse" problemet med overflødige mennesker.

Hvilket altså ikke bare er feil, men det er et like menneskefiendtlig syn som nazistenes syn på jøder, negre, utviklingshemmede osv. Se det sånn, hvis menn var overflødige hva i helvete skal vi da med utviklingshemmede mennesker? Personer med lese- og skrivevansker? Folk med dårlig humør? Innesluttede og aosiale mennesker? Hvor skulle man egentlig trekke grensen for hvilke mennesker eller kvinner som er perfekte og nødvendige nok til at de skulle få leve? Og de bør ikke være fikset på.

Godsaker rett fra naturen, med andre ord. Ubesudlet og klar til nytelse! Menn liker store pupper så lenge man bare skal se dem under klær. Store pupper tar seg best ut under klær, for da blir man naturligvis nysgjerrig på hvordan de ser ut. De vekker bilder i hodet Dessuten er jo holdbarhetsdatoen tragisk dårlig Det er et vanskelig spørsmål som du stiller oss.

På den ene siden liker du hennes topptunge fordeler, og på den andre så lider hun. Vanskelig å si om det er brystene som gjør at hun har de plagene. Kan være stress, feil kroppsstilling, skammer hun seg over barmen sin? Dama mi, som er totalt flatbrystet er også plaget med ryggen enda hennes er små, og din dame har svære. Kanskje det har noe med at hun bruker feil type bh.

Trenger hun større skåler, bredere remer, eller sklir bh'en hennes? Aller først så synes jeg at hun må få brystholderen spesiallaget av fabrikk. Før det må det selvfølgelig måles, og det gjøres best hos en proff forhandler av brystholdere. Du kunne ha betalt for det. Jenter setter pris på sånt. Hvis problemene fortsetter som så sånt, er det sikkert best å gå til en kvinnelig lege eller en mannlig ekspert.

Uansett hva du velger å gjøre, så ønsker jeg deg lykke til videre. S Jeg er temmelig puppefiksert, også.

Vennlig hilsen fra tse-tse fluen. Det er faktisk ikke så vanskelig å si om det er puppene hennes som forårsaker plagene Du aner heller ingenting om hvordan er det å måtte gå i stygt spesiallaget undertøy fordi puppene dine er for store til å kjøpe det sexy undertøyet som henger i butikkene og som du drømmer om å ha på deg, bare fordi det stygge spesiallagede er det eneste som går Du vet ingeting om hvor mange klær som ikke passer, fordi de færreste har en sånn kroppsform At dama di har vondt i ryggen kan være forårsaket av noe annet, i og med at det finnes flere grunner til at folk for vondt i ryggen.

Til og med menn får vondt i ryggene, og det er vel neppe de store puppene som forårsaker det heller?! Faktum er at for store pupper kan være særdeles plagsomt for dem som må gå rundt med dem det kan være snakk om noen ekstra kilo der, vet du , og om en jente har lyst til å gjøre noe med det, så bør hun respekteres for det valget.

Det er hennes livskvalitet som skal forbedres, og om det samtidig gjør at kjæresten hennes synes mindre om henne, vel, hadde det vært meg kunne han bare dratt. Det er helt greit at gutter elsker pupper, men de må respektere meg og min mening først og fremst. Du må gi henne råd å støtte så lenge dere er sammen. Selvfølgelig må hun vurdere brystreduksjon hvis hun har problemer med store bryster og det går utover ryggen. Du må fortelle og vise henne hvor mye hun betyr for deg,uansett hvor store bryster hun har.

Nei,du er ikke syk i hode. Jeg tror mange menn er glad i brystene til damer,men tror det er lurt å fokusere på andre ting også. Så du tar oppmerksomheten bort fra brystene. Jenter liker at du tar de på baken. Stå på så vil dere få det bra sammen i lang tid. Du er selvsagt ikke syk, men har en meget sterk puppe-fetisj. Du har vel vært lenge nok sammen med henne nå til at du er like glad i henne selv om hun reduserer puppene selv om du nok finner henne seksuelt mindre attraktiv.

Hun vurderer jo ikke brystreduksjon for moro skyld. Hvis hun har store plager med det bør du akseptere at hun reduserer puppene. Men du kan jo oppfordre henne til først å begynne å trene opp ryggen etc. Jeg tror ikke du er syk i hodet, du er bare ikke ordentlig forelska i henne. Når man er ordentlig forelska i noen pleier man å overvurdere alt ved den personen: Da betyr det ikke så mye om man forandrer seg litt ettersom tiden går, eller på grunn av medisinske problemer som det virker som om kjæresten din har.

Mine B-cup bryster kan til tider være vonde og tunge, jeg vil ikke TENKE på hvordan den stakkars men dog heldige ; jenta di har det! Jeg møtte en puppe-fetisjist en gang Men så skjedde det merkelige at han forelsket seg i meg

Store deilige pupper digre pupper -

Siden når ble størrelsen på puppene avgjørende for hvem en gutt skal bli sammen med?? Aller først så synes jeg at hun må få brystholderen spesiallaget av fabrikk. Faste pupper er tingen, store eller små. Puppene må passe til jenta. Dama hans liker jo også at han er så opptatt av puppene hennes. Faktum er at for store pupper kan være særdeles plagsomt for dem som må gå rundt med dem det kan være snakk om noen ekstra kilo der, vet duog om en jente har lyst til å gjøre noe med det, så bør hun respekteres for det valget. Vi mennesker er ikke noe annet enn menn og kvinner, og uten det ene kjønn ville det være meningsløst å være det andre. Vel, du er ihvertfall enormt egoistisk og det høres ut som om du liker kjæresten din hovedsaklig på grunn av puppestørreslen. Kan man ikke akseptere at kriteriene varierer fra person sexgratis cartoon xxx store deilige pupper digre pupper og heller prøve å ikke være så nedlatende mot de som faktisk har andre preferanser enn en selv? store deilige pupper digre pupper

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *