Norske Erotiske Noveller

..

Sexstillinger i dusjen erotiske sider

12.02.2017 Escortedate oslo 0

sexstillinger i dusjen erotiske sider

Vi har ekstremt liten dusj her, så her er det ikke mulig å tenke tanken engang. Men vi har da hatt større dusjer før Bare å bøye seg fremover og stå litt på tå, og la han bøye litt i knærne også, så går det så fint så. Men sex er ikke bare penetering, vet dere! Hadde sex bare vært det hadde det sørenmeg vært kjedelig! Storesøster Mellombror Lillesøster http: Opprinnelig postet av Cazandra.

Utrolig hva man får til når lysta virkelig sprenger på! Ritamor Hestejenta og Prinsessa Jeg har badekar jeg. Opprinnelig postet av Tigerjente. Opprinnelig postet av Ritamor. Får det fint til vi, selvom sambo er litt over mens jeg er Har aldri hatt sex i et badekar, gleder meg til vi kjøper!

Der vi bodde før hadde vi stor dusj, en gang tok vi en av barkrakkene inn i dusjen som jeg satt på Nå har vi badekar, hurra! Side 1 av 3 1 2 3 Siste Hopp til side: Klokka er nå Du er jo alltid naken der inne, så hvorfor ikke bare ta med et annet nakent menneske. Det å ha sex på gulvet er nesten helt det samme som å ha sex på gulvet. Den eneste forskjellen er at du får mer vondt i knærne.

Likevel er det noe spontant og herlig over det å kaste seg over hverandre uten å tenke over hvor man er. Dette er også et møbel som egner seg for spontane økter uten klær. Man burde ikke planlegge å ha sex på kjøkkenbordet, det ødelegger hele stemningen. Det burde være noe som skjer mens dama betaler regninger og mannen kaster dem til siden som en dramatisk filmscene. Dette fungerer nok bedre i fantasien enn i virkeligheten. Det er trangt, og med mindre du har en privat garasje er det en stor sjanse for at en offentlig tjenestemann kommer og stopper dere midtveis i akten.

Om dere bestemmer dere for å gjøre det i en garasje må dere for all del ikke ha motoren på. Det er noe med tanken om å ha sex på alle vertikale overflater i huset. Slå dere løs langs vegger, dører og skap, men forsøk å unngå vinduene. Tanken på å bli oppdaget er kanskje spennende, men det er ikke like spennende om dere tar for hardt i, knuser vinduet og faller ut.

Dette kan virkelig gi noe ekstra til sexlivet, om du bare husker å skru på vaskemaskinen før du begynner. Sett på en tung vask, og dere har noe som ligner en gigantisk vibrerende robot. Det blir ikke bedre enn det! Her får man virkelig trent muskulaturen for det den er verdt. La dama henge fra lysekronen, så kan mannen ta tak i hoftene hennes og la det stå til. Her burde dere imidlertid prøve å få det raskt unna, slik at kroppsvekten ikke fører til at hele lysekrona faller i hodet på dere.

sexstillinger i dusjen erotiske sider Slå dere løs langs vegger, dører og skap, men forsøk å unngå vinduene. Sign up for a new account in our community. Share this post Link to post Share on other sites. Vi veier en del begge to, bakfra går kun i senga da jeg er på alle fire med rumpa høøøøyt opp. Kleskommoden kan imidlertid by på en liten utfordring. Men den fungerer utmerket i trange omgivelser.

By Anonym bruker, May 9, in Anonymforum - Skravle. Jeg verken har eller har hatt sex i dusjen, men det ligger mer på det at jeg tar plass, og er ikke av de letteste å løfte på: Han kan stå bak hvs du bøyer deg litt frem? Jeg er ikke liten av størrelse, men vi er nesten samme høyde så det hjelper jo.

Han må bare bøye knærne litt Men hvis vi gjør det i dusjen er det som oftest starten, så fortsetter vi et annet sted for det blir litt begrenset med muligheter der inne. Sex i dusjen er oppskrytt. Joda, vi får da pula på et vis, men det er litt sånn: Det er lite av den dampende, hete, "dugg på vinduene"-Hollywoodsexen, der hun bare er kledelig blussende i kinnene og vannet renner vakkert nedover fjeset hennes og overhode ikke inn i hverken øyne eller munn , og han er så lidenskapelig at han blåser i om han får krampe av å holde stand på glatte fliser, for vårt vedkommende ihvertfall.

Mulig at vi gjør det galt Vi pleier å begynne i dusjen. Oralsex, litt penetrering Han er , jeg er Bare og prøve seg fram det.. Han er og jeg er og det funker fint det. Løft den ene foten høyt, opp til hoften og så, legg den over armen hans om han støttet seg til veggen ikke skulder og kjør på Blir litt sånn kloms før en får det skikkelig til men verdt forsøke.

Eller som hun andre over sier, bakfra. Du snur deg bøyer deg litt fram og han bak Og enjoy! Hahaha, ler så jeg tisser på meg! Kjente meg iiiiiikke igjen i det hele tatt, nei!

He, he, dusjen er temmelig oppskrytt, ja. Mannen er veldig gira på det, men alt av smurning skylles jo vekk umiddelbart, så jeg syns ikke det er så veldig behagelig. Og mye vann i øyne, nese og munn, ja Men greit av og til som oppvarming. Vi veier en del begge to, bakfra går kun i senga da jeg er på alle fire med rumpa høøøøyt opp.. Kanskje den med beinet opp.. Vil bare prøve, tvilte litt på at det var så hett som man forestiller seg. Jeg liker det, jeg!

Han står bak meg, og jeg bøyer meg så langt frem at jeg står med henda i gulvet. Ja, det blir mye vann og kramper, men samtidig intenst på den måten jeg liker. Jeg foreslår vel heller forspill i dusjen, vaske hverandre på strategiske steder, klinings, massering, oralsex etc.

Det er trangt, og med mindre du har en privat garasje er det en stor sjanse for at en offentlig tjenestemann kommer og stopper dere midtveis i akten. Om dere bestemmer dere for å gjøre det i en garasje må dere for all del ikke ha motoren på. Det er noe med tanken om å ha sex på alle vertikale overflater i huset. Slå dere løs langs vegger, dører og skap, men forsøk å unngå vinduene. Tanken på å bli oppdaget er kanskje spennende, men det er ikke like spennende om dere tar for hardt i, knuser vinduet og faller ut.

Dette kan virkelig gi noe ekstra til sexlivet, om du bare husker å skru på vaskemaskinen før du begynner. Sett på en tung vask, og dere har noe som ligner en gigantisk vibrerende robot. Det blir ikke bedre enn det! Her får man virkelig trent muskulaturen for det den er verdt. La dama henge fra lysekronen, så kan mannen ta tak i hoftene hennes og la det stå til. Her burde dere imidlertid prøve å få det raskt unna, slik at kroppsvekten ikke fører til at hele lysekrona faller i hodet på dere.

Dette er blogginnlegg fra blogg. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg. Victoria sept 03 Michael Alejandro des 04 Dominic Vi har ekstremt liten dusj her, så her er det ikke mulig å tenke tanken engang.

Men vi har da hatt større dusjer før Bare å bøye seg fremover og stå litt på tå, og la han bøye litt i knærne også, så går det så fint så. Men sex er ikke bare penetering, vet dere! Hadde sex bare vært det hadde det sørenmeg vært kjedelig! Storesøster Mellombror Lillesøster http: Opprinnelig postet av Cazandra. Utrolig hva man får til når lysta virkelig sprenger på! Ritamor Hestejenta og Prinsessa Jeg har badekar jeg. Opprinnelig postet av Tigerjente.

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *